تبلیغات
کوهستان آرک - قروت
کوهستان آرک
به نام ایزد یکتا
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
درباره وبلاگ


سلام
روستای آرک در حدود۷۵ کیلومتری غرب شهرستان بیرجندودرشمال شهر خوسف در بین کوههای سر به فلک کشیده آرک و افکشت واقع شده است .آب شیرین وگوارای جاری شده از بلندای کوهسار و آبشار و طبیعت زیبا و بکر ، از ویژگیهای بارز ومهم این روستاست
دوستان عزیز چنانچه عکس یا مطلبی داریدجهت بروز شدن وبهتر شدن وبلاگ در خور روستای آرک برام بفرستید
درپایان هم مارو از نظرات وپیشنهادات ارزنده تان بی نصیب نگذارید
پاینده باشید....

مدیر وبلاگ : omidark :.
نویسندگان
نظرسنجی
شما دوست دارید موضوعات وبلاگ در چه مباحثی باشد؟







غذای قروت به دو صورت گرم وسرد مورد اسفاده قرار میگیرد
در کنار آن هم می توان از بادمجان ،کدو ،خرفه، دلبندی،و.... استفاده کرد

طرز تهیه قروت بادمجان:

مواد لازم:

  • کشک بیرجندی معروف به قروت
  • بادمجان
  • پیاز
  • روغن
  • گردو
  • نعنا داغ           


دستور پخت:

1- کشک ها را در داخل یک ظرف ریخته و آب به آن اضافه می کنند تا خیس بخورد

2- همزمان با خیس خوردن کشک ها تعدادی گردو را که بستگی به تعداد قرووت خور و نیز بضاعت صاحب قرووت دارد مغز کرده و در داخل تقارچه می ریزند.

3-سپس با سنگ گرد و مخصوصی این گردو ها در تقارچه خورد شده حسابی سائیده شده و تبدیل به پودر می گردند .

4- گردو ها را با این سنگ آنقدر بر گرد تقارچه می چرخانند و می سایند تا روغن جانشان بیرون بریزد این زمان است که دست از سرشان بر می دارند و کشک ها را که حالا حسابی خیس خورده اند به تقارچه اضافه می کنند نا دل گردو برای دقایقی به همسایگی آنها خوش گردد.ولی این دلخوشی دوامی ندارد و چرخش بر گرد تقارچه دوباره آغاز می گردد این بار هر دو باهم

5- بعد از اضافه کردن کشک ها به تقارچه و مخلوط شدن آن با گردو ها معمولا خانم خانه آستین را بالا زده و گردو و کشک ها را با همدیگر بر گرد تقارچه به چرخش در می آورد و به اصطلاح روستای گز وامی مالد. این چرخش و وامالیدن آنقدر ادامه پیدا می کند تا کشک بخشی از وجود خود را از خود جدا می نمایند .

6- در این زمان است که:باید آب به کشک ها اضافه کرده تا در واقع ذرات جداشده از کشک ها در آب حل گردند سپس این آب قروت آلود را در ظرف جداگانه ای می ریزند. عمل فوق نسبت به تعداد قرووت خور و نیز میزان غلظت مورد علاقه قرووت خواران چند بار تکرار می گردد تا به میزان و غلظت مورد نظر برسند.

7- حالا محلول قروت آمده است . در ظرفی پیاز ها را خورد کرده و باروغن سرخ می کنند.

8- روغن حیوانی یا با اصطلاح محلی روغن زرد یکی از عوامل مزه دهی به قرووت است و در صورت امکان قرووت باید با این روغن تهیه گردد.

9-بعد از سرخ شدن پیاز ها محلول یا به عبارتی سوسپانسون قرووت را به آن اضافه می کند و بر روی اجاق باقی می گذارند تا حسابی داغ شود و تقریبا به مرحله جوشش برسد ولی قبل از اینکه شروع به جوشش کند آنرا از روی اجاق بر می دارند.

10- قرووت خوشمزه آماده است .بادمجان از قبل سرخ شده را هم در کنار آن میتوانید استفاده کنید ،البته بجای بادمجان از کدو هم میشود استفاده کرد.

بجای نان خشک هم اگر از کماچ استفاده شود که دیگه  خیلی عالی یه...

نکته اینکه قروت غذای سنگینی یه و آبکش هست ،مرسوم است که با قروت ،هندوانه نباید خورد که ناساز است.

نوش جان!





نوع مطلب : آموزنده، متفرقه، 
برچسب ها : قروت، غذای محلی،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 28 آذر 1394
سه شنبه 28 شهریور 1396 01:55 ق.ظ
What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively
useful and it has helped me out loads. I'm hoping to give a contribution & assist other users like its aided me.
Good job.
سه شنبه 1 دی 1394 06:25 ب.ظ
فروش ویژه پنل های پیامک با قابلیت ارسال به شهر و استان - جنسیت - سن و سال
http://iransmspanel.ir

اعطای نمایندگی پنل های پیامک 66090292 - 021


پنل های اس ام اس مناسب انتخابات

http://iransmspanel.ir

تلفن دفتر فروش از ساعت 9 صبح تا 15 عصر :

66090292 - 66090686 - 021


---------------------
پنل رایگان اس ام اس برای شما http://iranbulk.ir
---------------------
خرید شارژ مستقیم تلفن و سیم کارت http://telliran.ir
---------------------
دوشنبه 30 آذر 1394 09:02 ب.ظ
سلام
تو خونه ی ما خو جوزو ره خود سیرکوب چوبی خورد مکنن. تابحال ندیده بدم خود سنگ جوز خورد کنن!!!
دوشنبه 30 آذر 1394 09:48 ق.ظ
سلام اون عكسی كه از قروت فابریك انداختی ادمو دیوونه میكنه مخصوصا اگه دسترسی بهش نداشته باشی
دوشنبه 30 آذر 1394 12:21 ق.ظ
هه بیرد شی بوزنجونور چه کردی ؟ خا نشو ده ته بینمده
یکشنبه 29 آذر 1394 06:24 ب.ظ
چقدر میچسبه خصوصاً ناهار بخوری با پیاز و سبزی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 اوقات شرعی پخش زنده حرم

فال حافظ


استخاره آنلاین با قرآن کریم





Up Page

ابزار وبلاگ | آی پک 4
قالب وردپرس | بک لینک
ناریا | یاس تم
کد پرش به بالای صفحه وب
www.20Tools.com--->
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • اسکرول بار